Vybavení

We Care

We Care – Hiko vstupuje na trh s dobročinným projektem spojeným s novou řadou dámského oblečení.
V letošní sezoně uvede Hiko Sport zcela novou řadu vodáckého oblečení pro ženy s novým originálním designem a propracovanými střihy. V souvislosti s představením této inovativní dámské řady ve spolupráci s Onko Unií jsme připravili nový projekt nazvaný We Care.

Nová česká L.O.D.

Mám velkou radost, že se povedlo dílo dotáhnout do konce. Na světě je nový český kevlarový speciál. Výrobce jej už brzy oficiálně představí. Dovolte mi pouze konstatovat, že v Tróji byla LOD poprvé testována. Prototyp - úplně první loď podstoupila zátěžový test. Přináším vám pár fotek a krátké video z této akce.

DUEMSTUFF - Válcujeme ceny až o 40% (ve Válci :-)

Ahoj vodáci a všichni příznivci vodáctví obecně,
Sezóna nám končí, s tím už nic neuděláme. Co ale můžete udělat, je nakoupit vodácké vybavení DUEMSTUFF, lodě DAGGER, vodácké potřeby od "Vltavská" HARFA - vodácké centrum. Máte už nakoupené Vánoční dárky? Máte děravé kraťasy ? Teče Vám do šprajdy ? Pokud si alespoň jednou odpovíte ano, doražte a využijte slev které se nebudou opakovat.

Plovací vesty Langer

Plovací vesty Gravity, Launcher či Epic V byly představeny jako vzorky již přede dvěma roky. Finalizace vývoje a výroby trvala poněkud déle, ale výsledek stojí za to. Série kvalitních, dobře padnoucích pohodlných vest pro širokou škálu pádlerů od začínajících až po experty. Při tom žádné zbytečnosti, ale účelná správně vybavená plovací vesta s velmi dobrým výtlakem, která pomůže při plavání i v těžké velké vodě.

Příspěvek spadá do kategorie tiskových zpráv.

Creekovka za dvacet, rodeovka za deset

Když mezi vodáky vyslovíte jméno značky Riot, každý se třikrát pokřižuje, odplivne si a řekne, že by si Riot nikdy nekoupil, protože je to jedna z nejdražších značek na trhu. Je pravda, že v minulosti tomu tak možná bylo, ale nyní vám nabízíme jedinečnou možnost pořídit tyto ve světě velmi známé kajaky za opravdu výjimečné ceny.

Příspěvek spadá do kategorie tiskových zpráv.

Oblečení na divoké vodě

V květnu jsem si na kajak.at překoktal (neumím německy) článek o testu vodáckého oblečení.
Šlo o obecný test (bez konkrétních) značek. Ve zkratce zda je lepší jezdit v: neoprenu – suchém obleku – suchých kalhotách a šprickobundě.

Originální článek najdete na kajakt.at
na konci článku se odkazují na komletní test přímo od kluků z AKC (PDF).
Do češtiny přeložil Pavel Svoboda, díky.

Bacha článek je hodně dlouhý, ale myslím, že stojí za to si jej přečíst.
Je jen na vás co si z něho odnesete.

Mini Mystic - lehce ovladatelná loď na nelehkou vodu (PR)

Loď vyrobena pro kajakáře menší postavy a především pro holky. Jak sám název napovídá tvar byl převzat z velmi úspěšné creekové lodě Mystic. Ten byl v loňském roce vyhlášen creekovou lodí roku. Bliss stick změnil kromě velikosti již jen detaily a především to,aby loď byla ještě více rychlejší a snadno ovladatelnější. Proto vznikla loď, která má velmi dynamický jízdní vlastnosti a hlavně pomůže při nesnázích na divoké vodě. Hrany na dně Mini Mysticu jsou konstruovány tak, aby loď držla perfektně předepsanou stopu, ale nebyla kousavá, což zejména méně silový jezdci bohatě ocení. Užší dno dává lodi lepší ovladatelnost je rychlejší a mnohem lépe se zvedá.

Příspěvek spadá do kategorie tiskových zpráv.

Nová generace pádel GIT od Profiplastu

Česká kvalita za české ceny!

Již v minulé sezóně začal Petr Panenka vyvíjet u nás novou technologii pro výrobu listů pádel, tzv. GIT (Gas Injection Technology). Po roce zkoušení a testování se vyladila forma i celý proces výroby a nová pádla jsou na světě. Navíc nové tvary se osvědčili na výbornou a ve své kategorii snesou srovnání se světovou špičkou!

Příspěvek spadá do kategorie tiskových zpráv.

Stránky