Diskuze

Komentáře

Tlama se dnes ve 20 hodin…

Tlama se dnes ve 20 hodin bude ladit pro nadcházející závody. Potřebuji celkem 7 silných chlapů na odkulení pneumatik. Zatím potvrdili účast Maty, Já, Davídek. Prosím, ozvěte se mi. Velmi děkuji!

V pondělí 15. srpna se ka…

V pondělí 15. srpna se kanál vypne asi cca v 19-20 hodin, abychom na to ještě viděli. Ještě upřesním. Pokud bude ale průtok cca 200 a více, tak se asi kanál vypínat vůbec nevypne. Díky všem za nabídku pomoci.

PS. Musíme sehnat 6 m dlouhý uvazovací řetěz.

Slundo, upresni cas, pred…

Slundo, upresni cas, predpokladam ze myslis po 20:00 a po vypnuti kanalu. (ak teda nepotece porad voda) a ne nejake spešl stopnutí kanálu.
Jinak s mnou pocitej, a vecer to bude lepsi.
Milos

Prave jsem volal spravci …

Prave jsem volal spravci trojskeho knalu. V pondeli 15. srpna potrebuji 6 lidi na brigadu Tlamy. Budeme uvazovat pneumatiky na puvodni misto. POZOR! Bude-li vetsi prutok ve Vltave, kanal se nebude uzavirat, a pak zustane Tlama v soucasnem stavu.

Pozor UMLEITUNG !!!! Siln…

Pozor UMLEITUNG !!!! Silnice do Deggendorfu pres sedlo v Ruselu bude od 1.8. do 8.8. uzavrena!!! Nevim, jestli obousmerne, ale smer z Deggendrofu do Plzne bude zcela urcite uzavren.

Ahoj, bylo by možné pusti…

Ahoj, bylo by možné pustit následující víkend (30 - 31.7.) Kalikovák? Třeba alespoň na jeden den. Jsme zatím malá skupinka konkrétně dvě, ale třeba by se i někdo k ježdění přidal. Případně poraďte na koho se obrátit v této prázdninovodovolenkové době?
Díky Martina

Ahoj, chtel bych se zepta…

Ahoj, chtel bych se zeptat, jestli tento vikend nekdo z Brna nejede na rodeo do Wildalpenu a byl by ochoten privezt po zavodech jeden plakat do Brna (padla Panda).
Diky Karabac

to Kačena: toho prveho mu…

to Kačena: toho prveho mu urcite neuznali ale ja by som ani pringlovi neuznal toho phonicsa lebo nebol vobec dobre dopadnuty... ale co aj tak to uz je jedno! kaslem na nich a nabuduce im to ukazeme:)
Idete niekto do Tacenu?

tak jsme se s bjetou diva…

tak jsme se s bjetou divali a podle nas: pokud csonymu neuznali toho prvniho phonixe (plocha pirueta) a druhyho felixe (trochu nedotocenej) tak bebington ma plus minus 30 bodu (bonus nebo cartweel). Csony mel bonusy za navazani (Air loop, orbit, back loop) ale bebingnton mel za huge mc nasty.

prosim podivejte se jeste jednou na treti jizdy a zkuste si to sami nezaujate ohodnotit na papir.

Moc se mi libi Boukyho pr…

Moc se mi libi Boukyho prispevek. Kdyby si nekdo dal tu praci a zapracoval primo do videa hodnoceni a popis figury, byl by to jedinecny studijni material, z ktereho bychom se mohli hodne poucit. ... Diky!

ja myslim, ze jasper roho…

ja myslim, ze jasper rohoduje dobre a nikdo nemuzeme vedet, kdo to rozhodl spatne (myslim, ze to musel byt nekdo z normalnich rozhodcich) ale jako jsou to taky vystrely do tmy...
to kosatka: myslim, ze se to s hodnocenim na zahranicnich zavodech dost zlepsilo! a to myslim vazne

triky jsou jasny,ale link…

triky jsou jasny,ale linky a bonusy me moc ne,teda vubec,bylo by by super to napsat rovnou do toho videa a povesit to nekam na web,linky a bonusy pripadne s otaznikama a poslat jim link at se chyti za nos,pocitam,ze se jelo na nejlepsi jizdu nebo se to scitalo?nebo je to moc prace a nikdo se v tom uz nema chut stourat, mozna cony, nevim, kazdopadne by to byl super studijni material a treba by si ty zkorumpovany rozhodcove priste dali vic zalezet.bouky

Čony je rozhodně morální …

Čony je rozhodně morální vítěz MS a nejlepší prostě byl, Jasper je chudák....kdybych znala horší nadávku,tak jí použiju taky ...proti pingpongáčovi nic nemám,ale 1.místo je trochu moc....

Obrázek uživatele Vilda

Jsem rád, že jsem se taky…

Jsem rád, že jsem se taky v té rychlosti neupočítal, byť mi nervy lítaly po pokoji. Stejně byla Čonyho jízda zážitek...

Ahojte som rada ze mate r…

Ahojte som rada ze mate rovnaky nazor ako ja, ja som si dnes poriadne pozrela tie jazdy a petova posledna mi vychadza na 1120 bodov a s bonusmi co mal dostat na 1240 no rozhodci mali iny nazor a radsej dali bebintonovi vsetky mozne bonusy len aby vyhral :(

Ahoj, hele mohli byste m…

Ahoj,

hele mohli byste mi někdo objasnit, jaktože Csony dostal za svojí poslední jízdu 1020 a Pringle 1053? Koukal jsem několikrát na obě jízdy a nějak to nejsem schopnej pobrat. James jede prvni a Csony az posledni. Diky moc, trošku mě to dostalo, protože početně mě ty csonyho a pringlese triky nějak nevychazí.

Tady je zaznam :)
http://www.ustream.tv/recorded/15612139

2bjeta:prosim te,kde jsou…

2bjeta:prosim te,kde jsou ty vysledky na teve 2011,nemuzu to najit (kajaky samozrejme) jak to dopadlo v hlidkach.kopecek se holedbal ze si jede pro price money.dik a zdravim.bouky

Stránky

Přidat komentář

CAPTCHA
Slouží k ověření, zda jste skutečný návštěvník a k zabránění spamu