Diskuze

Komentáře

To Beta Beta Beta (to mas…

To Beta Beta Beta (to mas za to): zkus se podívat do zpráv, jsem tě prosila jestli bys to nedal do krátce, pááč já ještě stále nevím jak na to...bych potřebovala instruktáž...takže ještě jednou, Bjéťo, prosím :)

Prosba k pražákům: byl by…

Prosba k pražákům: byl byste někdo ochotný mi na dejvický vyzvednout balík a přivest ho sebou do kadaně - koupím vám pivo:)))

Seznam už visí, nakonec t…

Seznam už visí, nakonec to všichni přežili ;-) Dám to dneska i do bunkru, když bude někdo na vašem místě, vyšoupněte ho na neoznačený krakorec. A jedna obecná žádost: Aktualizujte taky občas svoje kontaktní údaje na webu!!!

BUNKR - dvě oznámení: Váž…

BUNKR - dvě oznámení: Vážení, omlouvám se za zdržování při dodání seznamu krakorců, leč odezva bunkrovníků na inventuru neproběhla zcela v plánovaném harmonogramu, o to déle to pak trvá mně. Každopádně rozpis krakorců bude do 6.5., čili po Trnávce už bude mít každá loď své správné místo. Dále, o víkendu jsem nalezl bunkr otevřený dokořán, prázdný a zcela opuštěný. Zjistím-li pachatele, dostane jedno veřejné varování zde a při opakování pak neveřejný vyhazov. Jakékoli omluvy v tomto ohledu nejsou přijatelné, to si rovnou můžeme bágly a lodě nechávat vedle kanálu. Mějte se, Pavlik

Ahoj, potřebuju poradit. …

Ahoj, potřebuju poradit. Na Plattlingu je 143 cm a zdá se mi to málo. Máte někdo osobní zkušenost s tím, zda se za tohohle a nižšího stavu nechá jezdit? Chceme zítra (neděle 24.4.) vyrazit.
Díky.

2Mates:608 520 212. přidá…

2Mates:608 520 212. přidávám Bjetikovi dvakrát, ne třikrát diky za výpravný komentář a medializací mého Budhistického výkonu.Choceňákům za bezvadný závody.Bouky

Bouky, už jsem se dneska …

Bouky, už jsem se dneska bavil s Čivou a ten je taky jenom pro sobotu, stejnej plán a i disponuje autem :) takže to můžeme dát do kupy. Odjezd sobota brzo ráno a návrat nějak večer. Pošli mail nebo číslo :)

Obrázek uživatele Grázl

Zdarec,hele, mam ještě dv…

Zdarec,hele, mam ještě dvě místa v Mazlikovi kdyby jste někdo měl zájem. Odjezd v 6:30, buď z loděnice Zlíchova nebo od Bunkru.

Stránky

Přidat komentář

CAPTCHA
Slouží k ověření, zda jste skutečný návštěvník a k zabránění spamu