Nultá zpráva výboru - Schůze survived

Obrázek uživatele Vilda

Nultá zpráva výboru – schůze survived

 

Ahoj při Sobotě. Včera se konala výroční shůze CNAWRu. Oficiální zápis z ní přibude zanedlouho, proto jen ve zkratce. Sešli jsme se na tradiční adrese a zvolili nové složení výboru včetně předsedy. Účast byla slušná, diskuze celkem smysluplná a jejím výsledkem bylo to, co mělo, tedy výše zmíněné zvolení výboru a dalších funkcí, ale HLAVNĚ – ODHLASOVALI JSME DALŠÍ FUNGOvÁNÍ CNAWRU v plném rozsahu jeho činností. Za nový výbor bych tak chtěl poděkovat vám, co jste dorazili a buď přispěli do diskuze, nebo se jí zúčastnili aspoň pasivně. Následný mejdlo bylo opět prima a jeho důsledky jsou možná poznat I z tohoto článku.

Výhled do budoucna. Po novém roce (zhruba první nebo druhý týden) jsme domluveni na první schůzi výboru. Její pro vás podstatné výsledky se dozvíte.

AKTUÁLNĚ: Je zde možnost odpracovat si brigádnické hodiny v bunkru a zítra (Neděle 7.12.) příjít pomoct s přestavbou Tlamy (válec nad lávkou), resp. jejího dna. Přestavba se koná zhruba v 11:00, zabere cca hodinu a půl. Jde o výměnu trámů na dně. O důvodech proč je I pro bukrovníky dobré pomáhat s přestavbou Trojského kanálu se teď nedokážu rozepsat, ale dobré to je.

 

Díky.

Za výbor CNAWRu Vilda

Komentáře

Sraz v 10 hodin

Ahoj, výměna trámů proběhne dříve. Sraz v pracovním obleku toto neděli v 10 hodin před loděnicí USK. V Tlamě je asi 5 cm vody, takže postačí holinky. Ráchat se tentokrát nebudeme. Díky!