Velký "třesk" v bunkru

Po náročném, ale vcelku dosti vydařeném weekendu stráveném na finálovém závodě HIKO Rodea Tour v Troji, se nám společnými silami podařil zrealizovat úklid v bunkru. Velký dík určitě patří všem co přiložili ruku k dílu.

Od neděle 19.08.2001 má každá loď umístěná v bunkru své konkrétní místečko. Bunkermaster vyhotoví plánek rozmístění lodí a posléze tam bude i vyvěšen.

Co ještě zbývá "ke štěstí" a snad i spokojenosti všech?

  • Rozebrat pádla (vlevo za dveřma je jich celá "valná" hromada). Nechť ať si každý své pádélko uloží u své lodi a případně se doporučuje i ho zamknout na řetěz k lodi.
  • Přebrat "hydrobordel". Zbyla tam docela dost velká hromada neidentifikovatelného hydra. Vyberte si prosím to u čeho bezpečně poznáte, že je to skutečně Vaše. Pokuste se prosím zminimalizovat počet svých hydro věcí v bunkru (fakt si myslím, že se tam 40 lodí a 40 "hydrobordelů" najednou nemá šanci vejít). Myslím, že to mokrý tričko si každý může vzít do batůžku na usušení domů a vesta se šprickou, bundou a helmou se každýmu vejde na ramínko, které si pak pověsí před vlastní loď. Co vy na to?
  • Bohužel ještě se nám nepodařilo dotáhnout střechu do "zdárného" konce, a tak když venku zaprší, tak nám tam teče. Pomozte prosím kdo můžete. Cenné jsou nejen jistě dobře míněné rady, ale někdo někdy to nakonec stejně udělat musí.
  • Nátěr podlahy (to aby se nám tam neprášilo) už skoro 3/4 roku řeší Šimon BABÍČEK. Materiál pokud vím je snad i koupený a snad tedy zbývá už jen přiložit ruku k dílu. Kdo můžete a chcete pomoci v této věci prosím obraťte se přímo na Šimona (má to na triku) tel: 0604/537003 nebo mail: simba[at]datart[dot]cz
  • Vlevo za dveřma Davídek vyvrtal do kamenné stěny dva otvory. Jsou určeny pro osmičku drát ohnutý do obruče a oběma konci zapuštěny do zdi (na to jsou ty ďoury). Na tu obruč by pak stačilo natáhnout pytel a máme super funkční a jednoduchý odpadkáč. Kdo se toho ujme?
  • Ty tři europalety, tak ty jsou určeny jako plošina před bunkr na převlíkání pro všechny. Je potřeba je pobít linem (nemáte někdo ňáký starý linoleum ve sklepě či na půdě?), stlouci je dohromady vedle sebe do jedné roviny a přikotvit do země (to aby je nám první bezdomovec nepřemístil do své zemljamky či je kolemjdoucí vožralci nenaházeli do kanálu). Nad ně by bylo super vyrobit nějakou dlouhou bitelnou nejlépe asi fošnovou lavici s nějakým vodoodpudivým nátěrem (opět asi nějak pevně spojenou buď se zemí nebo se stěnou bunkru - roxory do spar mezi šutry). Kluci "truhlářský" zkuste si to vzíti za svý a něco spáchat. Ď.
  • Fošna (vpravo za dveřma po loděma), tak ta by zas potřebovala protáhnout hoblovkou a případně zas natřít něčím vodoodpudivým a vyrobit z ní do bunkru lavici na odkládání suchých věcí.
  • Velký desky (taktéž vpravo za loděma) jsou určeny jako "matroš" pro vylepšování našich rodeoválečků. Až bude potřeba, tak jako když je najdeme (a tady myslím nikomu nepřekáží).
  • Dál padla myšlenka na výrobu "regálů" na lodě. Podle odborných odhadů a propočtů by se tam nakonec mělo vejít víc lodí než teď a ještě by zbylo ňáký místo. Tato myšlenka je zatím v plenkách, ale pokud jí máto zájem jakkoli podpořit - obraťte se prosím na bunkermastera.
  • Dále uvažujeme ještě o jedné nebo o dvou plechových skříňkách na "cnawří" materiál, a pak taky aby bylo možný někam zamknout svoje doklady a mobily, když jdem na vodu. Jejich umístění se předpokládá vlevo za dveřma. Vhodnost a účelnost tohoto řešení prokáže čas.
  • No a jak ušetřit? Párkrát už každému z nás určitě stalo že při odchodu prostě zapomene zhasnout... No a tady myšlenka jak na to. Pohybové čidlo či schodišťové hodiny to jsou hned dvě konkrétní řešení. Přenecháme tuto otázečku odborníkům a uvidíme, co časem vypadne z našich elektrikářů.

Uf ...

Víc mi toho momentálně nenapadá. Na spousty věcí jsem určitě zapomněl a ještě více věcí se dá určitě vyřešit lépe. Tak pokud Vás cokoli "rozumného" napadne co by sloužilo ku prospěchu Všech, tak si to nenechte pro sebe a pokusíme se to společnýma silama zrealizovat. Pokud máte jakékoli snahy s něčím pomoci, obraťte se na "bunkermastera", pokusíme se je sjednotit a zefektivnit tak, aby jednu věc nedělalo 10 lidí a 10 dalších věcí nikdo. O.K.

Matouš

Typ článku: