Add new comment

jojo, pochopil jsi to

jojo, pochopil jsi to správně, na co se ptám...díky moc za odpověď :-)

PS: jen zamyšlení :-) : přijde mi nejjednodušší pravidlo, že když je někdo 20-25, tak dostane body z 20 místa, než to, že se dá střed, protože v okamžiku 6ti lidí na stejném umístění střed neexistuje...střed je v tomto případě 22 a 23 místo...a co teď? A druhá věc, proč snižovat umístění jezdce...ve sportě se mnohdy stává, že jsou společná umístění (i medailová) a prostě jsou společná a to ta vyšší....a když to tady tak píšu, tak mě napadá umístění třeba zrovna 3-4místo...co pak? Budou mít medaile oba a body jaké? 3 nebo 4té? (Nejde samozřejmně jenom o medaile...je to příklad jakéhokoliv umístění třeba 10 a 11 :-)
PSS: Ale pokud je to takhle s tím, že se počítá střed a je to v pohodě, já nic neříkám (aby si to zase někdo nevysvětloval špatně :-), jen mě to tak napadlo, že by se to dalo pro další ročníky zjednodušit :-), když už vím, jak se to počítá :-), ale je to fakt jen názor :-)

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.