This website uses cookies to help us give you the best experience when you visit our website. By continuing to use this website, you consent to our use of these cookies.
Koupíme pětikilového krocana (pro šest osob) a láhev whisky. K tomu sůl,
pepř, olivový olej a proužky špeku. Krocana poklademe špekem, zavážeme,
osolíme, opepříme a potřeme olivovým olejem. Předehřejeme troubu na 200 °C.
Nalejeme si sklenku whisky a připijeme na úspěch díla. Poté uložíme krocana
na pekáč a vložíme do trouby. Nalejeme si dva bleskové panáky whisky a
připijeme opět na úspěch díla. Po dvaceti minutách nastavíme termostat na
250 °C, ať trouba pořádně bručí. Dame si další tři whisky. Po půl hodině
ptáka otočíme a nadále bedlive hlídáme. Občas se chopíme flašky ffiskie
nalejem si do řepy. Po další bůlhodince se uopatrně vydáme k lince a
krocanou prodočíme. Přidom dáuáme bacha, abyzme se neupálili uo ty pojebaný
dvéře vod trouby. Si dalších pěét nebo zedm fixki vevnitř sklenice si a pak
a tak. Kurvacana pečem další dři hodinkýý (ale je to vcelku fuk) a každých
deset minud dem čúlat. Je-li to aáspoň drožku možný, dolezem ke sforákua
úytáhnem troubu z grozana. Dofřejem si ježdě jedoóo loka a znoúua se
pokuzíme tu mrchu dostad uen. Zúédnem tóo prokladýo ffóógla z éé zeměéa
prrrrrrrrdnemho na boddnos. Dáúuúáme uéélkýho majzla na uk! louznutí na
zamaštťěnýým liinoúlluélu. Néllsze-li tomu zabránid, szskuszszsimesze
zsznoúúa póószszsdááuitna nohýýýáááaúú uonojetostejnějedno !!!!!! Tošku se
plospíme
Príští den sníme krocana studenýho s majonézou a s aspirínem.
Krocan na whisky:
Koupíme pětikilového krocana (pro šest osob) a láhev whisky. K tomu sůl,
pepř, olivový olej a proužky špeku. Krocana poklademe špekem, zavážeme,
osolíme, opepříme a potřeme olivovým olejem. Předehřejeme troubu na 200 °C.
Nalejeme si sklenku whisky a připijeme na úspěch díla. Poté uložíme krocana
na pekáč a vložíme do trouby. Nalejeme si dva bleskové panáky whisky a
připijeme opět na úspěch díla. Po dvaceti minutách nastavíme termostat na
250 °C, ať trouba pořádně bručí. Dame si další tři whisky. Po půl hodině
ptáka otočíme a nadále bedlive hlídáme. Občas se chopíme flašky ffiskie
nalejem si do řepy. Po další bůlhodince se uopatrně vydáme k lince a
krocanou prodočíme. Přidom dáuáme bacha, abyzme se neupálili uo ty pojebaný
dvéře vod trouby. Si dalších pěét nebo zedm fixki vevnitř sklenice si a pak
a tak. Kurvacana pečem další dři hodinkýý (ale je to vcelku fuk) a každých
deset minud dem čúlat. Je-li to aáspoň drožku možný, dolezem ke sforákua
úytáhnem troubu z grozana. Dofřejem si ježdě jedoóo loka a znoúua se
pokuzíme tu mrchu dostad uen. Zúédnem tóo prokladýo ffóógla z éé zeměéa
prrrrrrrrdnemho na boddnos. Dáúuúáme uéélkýho majzla na uk! louznutí na
zamaštťěnýým liinoúlluélu. Néllsze-li tomu zabránid, szskuszszsimesze
zsznoúúa póószszsdááuitna nohýýýáááaúú uonojetostejnějedno !!!!!! Tošku se
plospíme
Príští den sníme krocana studenýho s majonézou a s aspirínem.